Open menu

Verzekeringen voor BBW leden


Samenwerking BBW en Schouten Zekerheid

Ondernemen is een kwestie van risico's nemen. Echter, een aantal van deze risico's is te groot om zelf te dragen. Daarom heeft BBW samen met Schouten Zekerheid specifieke verzekeringen ontwikkeld voor haar leden. Deze verzekeringen kennen zeer scherpe premies en uitgebreide dekkingen.

Bekijk hier het uitgebreide bedrijfsprofiel van Schouten Zekerheid en de beschrijving van onze dienstverlening

Referentie

We hebben al aantal BBW-leden mogen helpen met hun verzekeringspakket. Zoals  P.M.A.T van den Berg van Solvent BV en Census BV:

"Hoewel ik geen klachten had over mijn vorige verzekeringsagent ging ik uit nieuwsgierigheid toch naar de presentatie over een collectieve beroepsaansprakelijkheidsverzekering van de BBW. Wellicht viel er nog enig financieel voordeel te behalen met een collectieve verzekering en dat is natuurlijk altijd welkom. Na de heldere presentatie van Schouten Zekerheid heb ik meteen een afspraak gepland, hetgeen in no-time resulteerde in een complete herziening van alle bedrijfsverzekeringen met een voordeel op jaarbasis van € 7.000,- voor gelijkwaardige verzekeringen. Voor de snelheid waarmee werd gehandeld, de heldere communicatie, de uitwerking en de presentatie van de nieuwe verzekeringen niets dan lof. Dat schept alle vertrouwen voor de toekomst."

Nog geen lid van BBW?

U kunt zich snel en gemakkelijk aanmelden via de website van BBW. Met dit lidmaatschap geniet u van diverse voordelen, waaronder:

  • Korting op uw verzekeringen
  • Nieuwsbrief met alle actualiteiten en ontwikkelingen binnen de beroepsgroep
  • Korting op het scholingsaanbod bij OSR

Word lid van BBW!

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marco Dammers, 010 - 288 44 62 of stuur Marco Dammers een e-mail.